Βάσια Ατσάλη

Ψυχολόγος MBPsS, Διαπιστευμένη Coach, 

Οικογενειακή και Επαγγελματική Σύμβουλος

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Καλώς ήλθατε! Στις σελίδες αυτού του ιστότοπου θα βρείτε πληροφορίες για επιθυμητά αποτελέσματα σε σχέση με θέματα οικογενειακών, φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων, όπως και θέματα σταδιοδρομίας.

Επίσης θα βρείτε στοιχεία για τη μεθοδολογία που ακολουθώ στις συνεδρίες συνθέτοντας στοιχεία τόσο από την Οικογενειακή/Συστημική Συμβουλευτική όσο και από το Life Coaching (Προπόνηση Ζωής).

Φανταστείτε ότι επιθυμείτε πολύ να πάτε ένα ταξίδι. Σκέφτεστε όμως ότι αυτό είναι ανέφικτο, γιατί στη δουλειά σας υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, τα παιδιά σας έχουν σχολείο και τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα. Αισθάνεστε ότι αν πείτε στον περίγυρό σας ότι φεύγετε ταξίδι θα το θεωρήσουν πάρα πολύ περίεργο.

Σας συναρπάζει όμως η ιδέα αυτού του ταξιδιού και τριγυρνάει στο μυαλό σας. Σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε σε αυτό το ταξίδι, αυτά που θα δείτε, αυτά που θα ακούσετε και αυτά που θα νιώσετε και αισθάνεστε την επιθυμία σας να μεγαλώνει.

Η επίτευξη κάθε επιθυμητού αποτελέσματος μπορεί να παρομοιαστεί με ένα ταξίδι και η μεθοδολογία για να το πετύχετε θα είναι παρόμοια. Πάντα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές τις οποίες θα σας βοηθήσω να προσδιορίσετε και να επιλέξετε αυτή που θεωρείτε πιο κατάλληλη ώστε να πετύχετε το στόχο σας και να αναπτυχθείτε ως άνθρωπος. Στη συνέχεια θα σας υποστηρίξω να υλοποιήσετε τα βήματα που θα κάνετε για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Οι επιθυμίες σας μπορεί να έχουν να κάνουν με αντιμετώπιση θεμάτων όπως: άγχος, στρες, αναβλητικότητα, αυτοεκτίμηση, αυτογνωσία, δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων, δυσκολία επικοινωνίας, μοναξιά, προσωπικές ή οικογενειακές κρίσεις, αλλαγή δουλειάς, εξέλιξη καριέρας, επαγγελματική εξουθένωση (burnout). 

Το να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα, να υλοποιείτε μικρές ή μεγάλες αλλαγές, να παραμένετε υγιείς, να αναπτύσσεστε και να ζείτε τη ζωή σας με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε είναι κάτι που με συναρπάζει και για το λόγο αυτό το έκανα επάγγελμα.


Βάσια Ατσάλη

Η προσέγγιση και η φιλοσοφία μου


Πως έφτασα ως εδώ και πως σκοπεύω να πάω παρακάτωΕαν δεν κοιτάζεις εκεί που στοχεύεις,

στοχεύεις εκεί που κοιτάζεις.  

Υπηρεσίες για επιχειρήσεις:

Website in English