Πως έφτασα ως εδώ και πως σκοπεύω να πάω παρακάτω 


Γεννήθηκα από γονείς που ήθελαν πολύ να έλθω στη ζωή τους και ήταν πάντα αγαπημένο ζευγάρι. Από τα παιδικά μου χρόνια έχω ευχάριστες αναμνήσεις. Μπαίνοντας όμως στην εφηβεία αισθάνθηκα δυσφορία και έψαχνα να βρω τι μου φταίει και πως να το ξεπεράσω. Αργότερα όταν έψαχνα ποια κατεύθυνση να ακολουθήσω στις σπουδές μου, αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στη θετική και τη θεωρητική κατεύθυνση και μην μπορώντας να αποφασίσω ποια να ακολουθήσω πιέστηκα και ακολούθησα τη θετική.

Σπούδασα Ηλεκτρονικά, Πληροφορική και έκανα μεταπτυχιακό στα Δίκτυα Υπολογιστών.

Ξεκίνησα να εργάζομαι σαν Μηχανικός Δικτύων σε εταιρίες Πληροφορικής και παρότι ήμουν πολύ ικανή στα τεχνικά θέματα, η προσοχή μου ήταν πάντα στραμμένη στους ανθρώπους γύρω μου. Γρήγορα ανέλαβα ηγετικούς ρόλους και συνέχισα σε εμπορικές θέσεις.

Ταυτόχρονα έκανα ψυχοθεραπεία για να καταλάβω τι συνέβαινε μέσα στην οικογένεια μου, γιατί οι σχέσεις μου αντί να προχωρήσουν χάλαγαν και πληγωνόμουν και γιατί αισθανόμουν τόσο μεγάλη κούραση στη δουλειά μου. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία, κάποια στιγμή είπα «μια μέρα θα γίνω ψυχολόγος». Ήθελα να βοηθήσω και εγώ άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν στη ζωή τους όπως βοηθήθηκα και εγώ.

Ξεκίνησα λοιπόν τις σπουδές μου στην Ψυχολογία, τις τελείωσα και ειδικεύτηκα στη συνέχεια στην Οικογενειακή/Συστημική Συμβουλευτική και αργότερα στο Coaching.

Από το 2005 εργάζομαι ιδιωτικά με άτομα στο γραφείο μου και συνεργάζομαι με εταιρίες σαν εξωτερική σύμβουλος (www.flyaconsulting.com). Εάν θέλετε να διαβάσετε το βιογραφικό μου θα το βρείτε εδώ.

Συμμετείχα ενεργά στο μεγάλωμα των δύο ανιψιών μου και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Σήμερα συζώ με τον σύντροφό μου και φροντίζουμε τις δύο κόρες του, που είναι πλέον νεαρές γυναίκες και έχουν η κάθε μια το δικό της σπιτικό.

Η μεγαλύτερη χαρά που παίρνω από τη δουλειά μου είναι όταν μου λένε (και μου γράφουν) οι πελάτες μου ότι τους βοήθησα και τους υποστήριξα να κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα.

Σκοπεύω να συνεχίσω να αναπτύσσω υγιείς σχέσεις τόσο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα όσο και επαγγελματικά.