Ζευγάρια

Μέσα στο σημερινό περιβάλλον όπου οι καταστάσεις αλλάζουν και πιέζουν πολύ συχνά και ως ζευγάρι καλείστε να ανταποκριθείτε σε πολλαπλούς και ίσως αντιφατικούς ρόλους, σε ρόλους που ίσως πρέπει να υιοθετήσετε για πρώτη φορά, συχνά είναι εύκολο να παραμελήσετε τη σχέση σας. Το αποτέλεσμα είναι η σχέση να χαλάει και ίσως και να κινδυνεύει να σπάσει. Το να βάλετε στο πρόγραμμά σας μια συνεδρία κάθε δεκαπενθήμερο ή κάθε μήνα για να έχετε ένα ασφαλές και ποιοτικό χώρο να εξερευνήσετε θέματα της σχέσης σας και του καθενός ξεχωριστά σε αλληλεπίδραση με τον άλλο, είναι ίσως το πρώτο βήμα για να ενδυναμώσετε και να αναπτύξετε τη σχέση σας.

Ζευγάρια που θέλουν να βελτιώσουν τη σχέση τους, να αντιμετωπίσουν θέματα που προκύπτουν μεταξύ τους, μέσα από την επίτευξη κοινών στόχων έχουν μεγάλες πιθανότητες να αυξήσουν την αίσθηση της ευχαρίστησης, της ευεξίας, της απόλαυσης και της ευτυχίας.

Για να αναπτυχθεί μια σχέση πρέπει να αναπτύσσονται και οι δύο σύντροφοι και να συνεργάζονται για να πετύχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Μέσα από μια τέτοια συνεργασία θα μπορέσετε να πετύχετε:

- Πρόληψη και προστασία από μελλοντικές κρίσεις στη σχέση σας 

- Βελτίωση της ποιότητας ζωής σας ως ζευγάρι

- Βελτίωση της μεταξύ σας επικοινωνίας ώστε να ακούτε την ανάγκη του/της συντρόφου με ταυτόχρονη αύξηση της εγγύτητας και της βελτίωσης της σεξουαλικής σας ζωής

- Πως θα βρείτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί, πως θα σεβαστείτε τα όρια σας όταν το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον τα δοκιμάζει ή και δεν τα σέβεται καθόλου.

Μέσα από την αμοιβαία φροντίδα, τον σεβασμό και την αγάπη θα επιλέξετε τις ενέργειες που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο και θα σας υποστηρίξω για να τις κάνετε πραγματικότητα και να βελτιωθεί ο δεσμός σας.